Emisije

MODA + PLUS

Emisija prodajnog karaktera koja svakodnevno donosi prekrasne odjevne predmete po pristupačnim cijenama. Pratite Modu + Plus i odjenite se za svaku priliku.

TAJNI KOD

Jedina ezoterijska emisija u kojoj su pozivi bez dodatne naplate. Uz naše vrhunske ezoterijske stručnjake potraži odgovore na sva pitanja i riješi sve što te muči.

POKLON BOX

Pronađite idealan poklon za Vas i Vaše najmilije. Jedinstveni pokloni, spremni za darivanje, neodoljivi su i povoljni. I čekaju samo na Vas

IZLOG STRASTI

Prvi televizijski sex shop! Kroz našu edukativno - prodajnu emisiju saznajte sve o novitetima u svijetu seksualnih pomagala i igračaka.

LJEKOVITO BILJE

Emisija koja te uvodi u tajne homeopatije i prirodnog liječenja. Kako, kada i za koje tegobe koristiti biljke saznaj u Svijetu bilja.

MAGIJSKI RITUALI

Emisija koja objašnjava rituale koji se mogu izvesti iz udobnosti doma. Saznaj što možeš učiniti već danas za bolje sutra.

PORUKA UNIVERZUMA

Poruke dana naših ezoterijskih stručnjaka koje Vam pomažu da najbolje iskoristite dan pred sobom. Cilj, svrha i motivacija za svaki dan.

KARTA DANA

Što će obilježiti današnji dan i na što treba obratiti pozornost iz perspektive tarota.

UVOD U MAGIJU

Saznajte sve o magiji, ritualima i magijskim običajima iz prve ruke. Sa Aurorom Zoricom otkrivamo najdublje skrivene tajne magije.

SVIJET ANĐELA

Upoznaj moćna bića obdarena pobjedonosnom snagom i puna vječne ljubavi. Njihova zadaća je da nas štite, vode i brane od svakoga zla. Uz Auroru TV privuci anđele u svoj život.

ABECEDA ALTERNATIVE

Ezoterijskih je disciplina puno, a mi ćemo te upoznati s svakom. Udobno se smjesti i uživaj u istraživanju alternativnih pristupa i pronađi nešto za sebe.

SANJARICA

Znaš li da snovi mogu nagovjestiti budućnost? Kroz našu sanjaricu saznaj što ti snovi poručuju.

SVIJET KRISTALA

Ako postoji nešto oko čega trebate pomoć, vjerojatno postoji kristal za to. Kako odabrati kristal? Aurora TV i Svijet kristala donose odgovore.

TAJNA BROJEVA

Saznaj više o sebi kroz numerologiju, najstariju ezoterijsku disciplinu. Što znače tvoji brojevi i kako oblikuju tvoj život?