Oglašavanje putem Aurore Tv

Jedinstveni pristup i program Aurora Televizije namjenjen je širokom rasponu interesa gledatelja. Kao takav, predstavlja idealan način za promociju proizvoda i usluga na području Hrvatske, putem MAX TV (kanal 868) i TOTAL TV (kanal 386), ali i gledateljima u cijelom svijetu. Raznovrsnost emisija i sveobuhvatnost vremenskih zona omogućavaju raznoliku strukturu gledateljstva Aurora Televizije, što nas čini idealnom platformom za oglašavanje svakog proizvoda ili usluge.

Pokrivenost na području cijelog svijeta Aurora Televiziji je omogućen putem satelita EUTELSAT 16 * (16 A, frekvencija 11637 H). Svima koji se oglašavaju putem Aurora Televizije na ovaj način se otvara tržište novih potencijalnih klijenata i poslovnih prilika koji su dosad bili daleki i nedostupni. Osim na satelitu, Aurora Televizija je gledana i na svim legalnim platformama koje prati dijaspora u čitavom svijetu: NETTV PLUS, FASTV, GSS-MEDIA, čime je ostvaren puni potencijal za veliku gledanost. Aurora Televizija Vam nudi jedinstvenu mogućnost oglašavanja s individualnim pristupom, posebno prilagođenim svakom poslovanju. Obratite nam se s povjerenjem i posebno za Vas ćemo izraditi ponudu koja će najbolje odgovarati Vašim potrebama. Ukoliko imate vlastiti reklamni materijal, rado ćemo ga objaviti, a ako ga nemate, sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći sa stvaranjem istoga. Naš stručni tim za Vas će osmisliti i realizirati promidžbeni program koji će Vas predstaviti na najbolji mogući način.

Nek Aurora Televizija bude Vaša platforma za oglašavanje kako biste zajedno s nama rasli i ostvarili značajne rezultate.

Aurora Televizija – platforma za oglašavanje budućnosti!

Uz oglašavanje na Aurora Televiziji dobivate više.

Aurora Televizija je moderna televizija namijenjena svima. Raznovrsni programski sadržaj privlači gledatelje različitih dobnih skupina, obilježja i interesa, a emitiranje u Hrvatskoj i cijelom svijetu otvara priliku za stvaranje novih klijenata, do kojih inače ne biste mogli doprijeti.

Individualni pristup svakom klijentu i mogućnost zajedničkog kreiranja promidžbenih materijala čine nas jedinstvenima na tržištu.

Za uspjeh je dovoljno oglašavati se na Aurora Televiziji.

Oglašavanje na Aurora Televiziji vrijedi više!

Obratite nam se s povjerenjem!

Kontakt

Zahvaljujemo. Kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku!