Oglašavanje putem Aurore Tv

Aurora TV svojim jedinstvenim pristupom i programom koji je namjenjen širokom spektru gledatelja idealan je način da svoje proizvode i usluge predstavite kako gledateljima na području Hrvatske putem MAX TV kanal 868, TOTAL TV kanal 386, tako i gledateljima u cijelom svijetu. Široki spektar različitih emisija daje nam raznoliku strukturu gledateljstva, zato bez obzira koji proizvod ili uslugu plasirate Aurora TV idealan je način za oglašavanje. 

Putem satelita EUTELSAT 16 * Aurora TV ima pokrivenost na području cijelog svijeta te Vam na taj način omogućava da stvorite klijente i poslovne prilike na tržištu koje Vam je dosad bilo daleko i nedostupno. Aurora TV je osim na satelitu koji je free opcija u svim legalnim platformama u svijetu gdje nas gleda dijaspora u čitavom svijetu, NETTV PLUS, FASTV, GSS-MEDIA što imamo puni potencional za veliku gledanost. Aurora TV nudi Vam jedinstvenu mogućnost oglašavanja koje je prilagođeno Vama. S povjerenjem nam se obratite i individualno ćemo za Vas kreirati ponudu koja će najbolje odgovarati Vašim potrebama. Ukoliko imate vlastiti propagandni materijal rado ćemo ga objaviti, a ako ga nemate sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći sa stvaranjem istoga. Naš stručni tim za Vas će osmisliti i realizirati promidžbeni program.

Neka Aurora Tv bude Vaša platforma za oglašavanje i zajedno s nama rastite i prosperirajte. 
Aurora TV – platforma za oglašavanje budućnosti!

Uz oglašavanje na Aurori TV dobivate više. Aurora TV mlada je televizija namijenjena svima. Raznovrsni programski sadržaj privlači široki spektar gledatelja, različitih dobnih skupina i strukture, a emitiranje kako u Hrvatskoj tako i u cijelom svijetu otvara priliku da stvorite nove klijente, do kojih inače ne biste mogli doprijeti, za Vaše proizvode i usluge. 

Individualni pristup svakom klijentu i mogućnost zajedničkog kreiranja promidžbenih materijala čine nas jedinstvenima na tržištu.

Za uspjeh je dovoljno oglašavati se na Aurori TV.
Oglašavanje na Aurori TV vrijedi više!

Obratite nam se s povjerenjem!

Kontakt

Zahvaljujemo. Kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku!